Skip to main content

Cloud og hosting

Vi lægger vægt på at være en agil IT-partner for små og mellemstore virksomheder, og samtidigt sikre, at vores kunder har adgang til højt sikrede datacentre uanset størrelse og behov. M Network har ikke egne datacentre, men samarbejder med partnere lokalt og globalt. Vi har partnere som Microsoft, Tech Data, NetEnrich, Global Connect, Sentia m.fl. Alle centre er selvfølgelig certificeret efter internationale standarder og lever op til anerkendte krav vedr. sikkerhed og certificeringer.

Vi har udført mange opgaver sammen med Cloud producenterne, og det gør at vi er sikre på, at vi kan give dig bedre service, skalerbarhed, og i mange tilfælde også en økonomisk gevinst og kontrol over forretningens kritiske data.

Uanset om du har din IT-platform på din lokation, i et privat datacenter eller i skyen, så bruger du et datacenter. Mange af vore kunder har en kombination af privat datacenter og løsninger i skyen. Vi har løsningerne der kan sikre sammenhænge og integration. Vi sikrer, at dette lever op til krav om sikkerhed, certificering, backup og disaster recovery.

Vi følger markedet nøje og validerer løbene kvalitet, sikkerhed og priser. Vi er altid åbne for nye partnerskaber, hvis en anden partner ønskes af jer.

Din IT-platform – vores eksistensberettigelse – din sikkerhed for kvalitet

Backup

Der sker et nedbrud. En medarbejder mister sin PC. Der er mange skrækscenarier, men vi tager ansvaret, så virksomhedens data er tilgængelig hvis uheldet er ude. 

IT-sikkerhed

Spørgsmålet er ikke om din virksomhed kan blive hacket, men om du vil opdage det i tide, og kan sikre at din virksomhed ikke lider store økonomiske og forretningsmæssige tab.

Sikkerhedsanalyse

Analysen tager udgangspunkt i din virksomheds strategier, sikkerhedspolitikker og generel best practice og foretages af vores Cerfified Ethical Hacker-uddannede medarbejdere. 

Kontakt os på:

+45 7010 7005

HENRIK HANSEN

Senior Account Executive
Har I brug for support?