Skip to main content

Projekter

– DIN IT-AFDELING MED ALLE KOMPETENCER VED HÅNDEN

Ingen virksomheder er ens, og behov kan synes sammenfaldende. Men virkeligheden er, at netop forståelsen for de små forskelle, er hele forskellen i sig selv.

Forandring og digital transformation kan gøres og startes på mange måder med rådgivning, forståelse, leverance og meget mere. Udgangspunktet for projektet er altid behovet, perspektiver og tendenser, og altoverskyggende; at det giver synlige og målbare resultater.

Vi har en bred og mangeårig erfaring med IT-projekter med gensidigt forpligtende afsæt mod målet.

Med os ved hånden kan projekterne gennemføres, enten i tæt samarbejde som en forlængelse af eksisterende IT-afdeling, eller som et selvstændigt projekt håndteret af os.

Vi er med på hele rejsen fra ideen udspringer og behovet opstår, til det færdige resultat er leveret. Og vi overtager gerne ansvaret for løsningen efterfølgende og står for drift og support.

Implementering

Her får du 8 gode råd til succesfuld implementering, men vi hjælper også gerne med at implementere IT-systemer i din virksomhed.

Robotautomatisering

En software robot er et program der imiterer måden vi mennesker arbejder på. Den kan lære at logge ind i systemer, kopiere informationer, indtaste data, sende e-mails, uploade til FTP sites, flytte filer og meget andet.

Digital transformation

Covid-19 har accelereret behovet for Digital transformation. Virksomheder der inden krisen har digitaliseret mange af deres processer, er generelt kommet bedre gennem krisen.

Digital transformation er en rejse – og den er kun lige begyndt.

Data services

Du kender sikkert situationen, hvor du manuelt udtrækker data for at indtaste dette i et andet system eller sidder med konsekvensen af, at masterdata er forkert – og forskelligt på tværs af systemerne.

Vi kan skabe sammenhæng i dine data og systemer samt sørge for, at det er sikkert og virker.

Eksempler på projekter:

  • Etablering og udflytning til Cloud/Hosting
  • Etablering af ny eller opgraderet infrastruktur
  • Etablering af modeller/processer for tildeling af adgange på baggrund af roller og lignende projekter
  • Etablering af Remote desktop løsninger og mobile arbejdspladser og lignende projekter
  • Etablering af systemer til styring af end-points (computere, devices mv.)
  • Opgradering og ensretning af databasesystemer, mailsystemer mv.
  • Etablering af cloud hybride løsninger og lignende rejser

Projektledelse og ejerskab

Planen skal også holde, når den møder virkeligheden og hverdagens udfordringer. Ejerskab og fokus på leverance, samt aktiv projektledelse der sørger for at udfordringerne løses når de opstår, sikrer fremdrift mod målet. 

Vi tilpasser altid vores projektledelse og model til kundens behov, projektets karakter og størrelse, med afsæt i en konkret vurdering af risiko, projektparter og kompleksitet.

Kompetence

Det er nemt at tale kompetence, men hvad er kompetence uden kontekst og erfaring? I vores projekter arbejder vi altid med udgangspunkt i ovenstående, så den rette kompetence og erfaring altid er tilgængelig i projektet og sat i kontekst.  

Samarbejde – en langtidsholdbar relation

IT projekter skal også afsluttes og det er her at løsning, planer og leverancer skal mødes og blive til et sammenhængende og færdigt produkt, som lever op til krav og forventninger.

Vi har stor fokus på projektafslutning, overlevering og dokumentation, samt naturligvis at leverance og den aftalte kvalitet er leveret til tiden og til prisen.

Kontakt os på:

+45 7010 7005

HENRIK HANSEN

Senior Account Executive
Har I brug for support?