Skip to main content

IT outsourcing

Gør det I er bedst til og lad os passe jeres IT

IT outsourcing handler basalt set om at lade os overtage drift, operation og vedligehold af jeres IT. Det er det meget korte svar på hvad IT outsourcing er. Som med så meget andet, kan det virke overvældende at overlade ansvaret for dele af ens forretning til andre. Men du har højst sandsynlig fundet os, fordi du godt ved at din virksomhed har et uforløst potentiale. Ved at lade os passe jeres IT, får I frigjort ressourcer og reduceret jeres IT udgifter og bekymringer. 

Vi er de hjælpende hænder for virksomheder med eller uden en IT-afdeling. 

De hyppigste årsager til at virksomheder vælger at outsource deres IT er mangel på ressourcer og manglende overblik. Ved at outsource sin IT, får virksomheder en billigere og mere effektiv løsning. Men der er også andre fordele at overveje og vi har listet de 5 vigtigste herunder. 

Kompetencestærke IT-specialister

Vi har mere end 20 års erfaring med at løse IT opgaver samt at drifte og supportere virksomheders IT. Vi vedligeholder og klarer IT udfordringerne ved at sætte proaktivt ind før skaden er sket. Samtidig sørger vi for at holde os opdaterede og uddanner os løbende, så vi kombinerer vores mange års erfaring med den nyeste viden indenfor IT.

IT-support. 24/7, 365 dage om året

Vores IT-support er bemandet alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Vi tilbyder alle former for IT-service og support af IT-infrastruktur. Hos os skal du ikke betale merudgifter for at komme forrest i køen. Har du en vigtig opgave, bliver den selvfølgelig prioriteret. Vi kender vores kunder og når du ringer til os, får du en personlig og professionel service.

Faste og konkurrencedygtige IT-udgifter

For os betyder faste priser, at du som virksomhed, kan være sikker på at få et skræddersyet tilbud, hvor du betaler for det du har brug for – og ikke mere end det. Derfor starter vi altid vores samarbejder med en grundig analyse af din virksomhed, så du aldrig betaler mere end det aftalte budget. Det sikrer dig overblik over dine IT-udgifter.

Få overblikket tilbage

Vi oplever ofte at virksomheder har mistet overblikket over sine IT-udgifter. Vi kalder det teknologigæld. Teknologigæld opstår på grund af forældede systemer og infrastruktur, som ikke kun øger driftsomkostningerne, men også påvirker medarbejderne og deres evne til at være effektive, fordi de skal bruge unødige ressourcer på vedligehold. Det svækker i sidste ende virksomhedernes evne til at tilpasse sig markedet.  Vi hjælper gerne med at få overblikket tilbage. 

Frigiv interne ressourcer

Ved at outsource jeres IT-drift og IT-infrastruktur til os, kan dine interne IT-ressourcer bruge mere tid på områder, der skaber værdi i jeres virksomhed, såsom forretningsudvikling og innovation. På den måde, kan I gøre det I er bedst til, mens vi gør det, vi er bedst til. Har du i spidsbelastninger brug for ekstra ressourcer, kan vi også skrue op og ned efter behov. Det er helt op til jer.

Find den rette IT partner

Vi er et hus fuld af IT-specialister. Vi løfter de fleste IT-opgaver indenfor support, drift, konsulenter, rådgivning og meget mere.  Tilsammen er vi M Networks. Et IT-hus med mere end 20 års erfaring og masser af viden fra de mange virksomheder vi allerede har samarbejdet med. Det lyder måske fornemt, men lad dig ikke skræmme af det. Vi vil bare rigtig gerne være de hjælpende hænder i din virksomhed og i din IT-afdeling. Og med vores viden og erfaring, er vi næsten sikre på, at vi også kan løse dine IT-udfordringer. På den måde kan du bruge tiden på det du er bedst til, mens vi passer din IT.

Vi tør godt love, at du er i trygge hænder hos os.

Efter en periode hvor vi havde været kunde hos en større dansk IT totalleverandør, måtte vi konstatere at samarbejdet ikke fungerer. Vi var derfor på udkig efter en ny samarbejdspartner, hvor størrelsesforholdet passede bedre sammen. Vi snakkede med nogle forskellige IT virksomheder, og valgte herefter at indgå et samarbejde med M Networks. I dag fungere M Networks som en udvidelse af vores IT afdeling, og de løser alle typer af opgaver for os. Vi har nu arbejdet sammen i 8 år og har rigtigt gode relationer til alle hos M Networks.

SONNY HENNINGSEN
IT-Manager – Temp Team – Juhler Holding A/S

OVERVEJER DU AT OUTSOURCE DIN IT?

Kontakt os endelig og lad os tage en snak om hvordan outsourcing af IT kan gavne jeres forretning.
Du kan kontakte os via kontaktformularen, på telefon +45 7010 7005
eller e-mail info@mnetworks.dk.
    privatlivspolitik


    Har I brug for support?