IT-outsourcing - M Networks A/S
M Networks A/S • Lyngebækgårds Allé 12 • DK-2990 Nivå • +45 7010 7005

IT-outsourcing

8 virkelig gode grunde til at outsource din virksomheds IT

komplicerede licensregler

Betaler I for meget for jeres licenser?

Lad os hjælpe jer med at forenkle de komplicerede licensregler, så I ikke ender med at betale for meget eller får en bøde for at betale for lidt.

FleksibilITet og frihed

Er I klar til trådløst netværk?

Trådløst netværk giver fleksibilitet og frihed. Få 30 dages buy & try hos M Networks.

Vi skaber værdi

Er I klar til den nye EU-persondataforordning?

EUs Persondataforordning bliver gældende i Danmark i maj 2018. Bøderne for overtrædelse kan blive op til 20 mio. euro eller 4% af virksomhedens omsætning. Ved I om jeres virksomhed er klar til de nye regler? Det kan vi hjælpe med.

Hurtig Respons

Vil I være fri for server-problemer?

Vi hjælper jer med at lægge hele eller dele af jeres data op i skyen, og vi sikrer, at jeres data er nemt tilgængelige og beskyttede.

Sikkert & Hurtigt

Vi passer på jer og I kan altid få fat i os

Vi overvåger jeres systemer 24/7, 365 dage om året. Hvis der skulle ske en fejlmelding, får vi hurtigt løst problemet. Og vi sørger for, at jeres systemer er sikrede. Det betyder, at I ikke skal bekymre jer om IT, det gør vi for jer og I kan koncentrere jer om jeres forretning.

Overskuelighed

Vi gør det nemt for jer

Vi sørger for, at jeres data bliver tilgængelige på en overskuelig måde på alle devices, så I kan koncentrere jer om mer- og krydssalg og får let ved at kommunikere med kolleger og kunder om salgstal, budgetter, projekter og aftaler.

Udviklende samarbejde

Mere end blot IT-Support

Med os som jeres IT-partner hjælper vi jeres virksomhed både med de udfordringer, I har lige nu og her, men også dem I får på længere sigt. Det betyder, at I roligt kan koncentrere jer om det I er bedst til: Jeres egen forretning.

Faglighed & viden

Vi holder os opdaterede

Vi følger med og kender den nyeste viden inden for IT- teknologi, IT-sikkerhed og IT-optimering. Samtidig sørger vi for, at I ikke betaler for flere IT-ressourcer end I bruger. Det giver jer tryghed for, at I køber det, der passer til jeres virksomhed.


Nyhedsbrev


Support