Skip to main content

IT-sikkerhed hører til blandt vores kerneydelser

For rigtig mange virksomheder er IT synonymt med problemer, omkostninger og konstante udfordringer. Sådan behøver det ikke være. Godt begyndt er halvt fuldendt – og vi ved, at tiden i virksomhederne er kostbar.

Ved at bruge M Networks som din IT-afdeling er vi dem der kender dine IT-udfordringer bedst og kan hjælpe effektivt med alle aspekter. Ved sådan et tilhørsforhold opbygges der et særligt stærkt fundament for den mest relevante rådgivning og sparring.

For os gælder god rådgivning om at være i øjenhøjde. Derfor rådgiver vi med succes store såvel som små og mellemstore virksomheder i alt fra IT-strategier til valg af produkter. 

Cloud assessment

Cloud passer ikke ind i alle virksomheder. Vi hjælper virksomheder med at afdække alle informationer, der skal til for at træffe den rigtige beslutning. Det er formålet med en Cloud assessment.

Workshops

M Networks afholder workshops for at inspirere og motivere til at bruge værktøjer og systemer, og for at sikre at der er en fælles forståelse for et projekt, samt at der er fremgang i implementeringen af et projekt.

EMS

Medarbejdernes krav og behov for konstant at kunne arbejde mobilt medfører udfordringer for virksomheder. Det bliver mere nødvendigt at have kontrol med medarbejdernes adgang til virksomhedens data.

Webinarer

M Networks holder løbende Webinarer om IT-emner der er oppe i tiden, for eksempel hjemmearbejdspladsen, Teams og GDPR.
Har du endnu ikke deltaget i et webinar, kan du se dem alle her.

Microsoft Teams

Samarbejdsværktøjet der forbinder chat, møder og opkald ét sted. Vi er eksperter i Teams, og hjælper dig med implementeringen. Er du ny på Teams, kan du med fordel se vores Webinar.

Microsoft 365

De færreste udnytter alle funktionerne i deres Microsoft 365. Lad os hjælpe dig med at arbejde mere effektivt ved at bruge alle de funktioner og muligheder der er.

Microsoft Azure

Microsoft Azure giver dig adgang til cloud-services, hvor du kun betaler for det, du bruger. Udnyt nye muligheder med Azure, og hør om sikkerheden i skyen er til at stole på.

Hardware og software indkøb

Vi rådgiver dig om indkøb af hardware, software og licenser.

Med os i ryggen kan du altid kan være sikker på, at du får den rette løsning til netop jeres behov. 

Kontakt os på:

+45 7010 7005

HENRIK HANSEN

Business Unit Manager, Bogholderi

PETER CHRISTIAN LERCHE

Project Lead, PMO
Har I brug for support?