Skip to main content

KUNDEUDTALELSER

Haugen-Gruppen har anvendt M Networks gennem en lang årrække, hvilket primært skyldes en høj grad af fleksibilitet, hurtig og effektiv support samt en pragmatisk og kommerciel tilgang til eventuelle problemstillinger.

TOMMY JAKOBSEN

Økonomichef – Haugen-Gruppen Denmark A/S

M Networks har i mange år ydet en kompetent rådgivning og effektiv support, uanset om det har drejet sig om virtualisering af servere, infrastruktur, backup eller valg af hardware/software, hvilket har hjulpet os til en yderst stabil drift. Jeg tøver derfor ikke med anbefale dem til andre.

HENRIK HEDEGAARD

IT-ansvarlig – Martinus Institut

Kompetent IT leverandør, Welltec A/S har ved flere lejligheder gjort brug af M Networks’ IT services, hvad enten det har været rådgivning, support eller projekter, og vi har hver gang oplevet en professionel tilgang til tingene. M Networks får derfor vores varmeste anbefalinger.

ALLAN SCHMIDT

IT Operation Manager – Welltec A/S

Efter en periode hvor vi havde været kunde hos en større dansk IT total leverandør, måtte vi konstatere at samarbejdet ikke fungerede. Vi var derfor på udkig efter en ny samarbejdspartner, hvor størrelsesforholdet passede bedre sammen. Vi snakkede med nogle forskellige IT virksomheder, og valgte herefter at indgå et samarbejde med M Networks. I dag fungere M Networks som en udvidelse af vores IT afdeling, og de løser alle typer af opgaver for os. Vi har nu arbejdet sammen i 8 år og har rigtigt gode relationer til alle hos M Networks.

SONNY HENNINGSEN

IT-Manager – Temp Team – Juhler Holding A/S

M Networks is a partner that is flexible and reacts fast where this is required. The consultants from M Networks are competent and fix issues quickly. TORM Group IT has used consultants from M Networks with different IT Infrastructure tasks and projects: Cabling of our server and patch rooms (clean-up), VMware vSphere upgrade and patching, Implementation of Microsoft Exchange, Lync, Forefront TMG firewall and Microsoft SQL DB management and performance troubleshooting. We regularly use them in sparring sessions. M Networks has been a very reliable IT partner for us.

STEFAN SCHULLER

Head of IT Infrastructure – TORM A/S

M Networks er vores foretrukne IT leverandør, primært på grund af den altid kompetente rådgivning og det høje serviceniveau, samt det personlige forhold til vores faste konsulent. Vi er som rederi med kontorer over hele verden afhængige af en problemfri IT drift, og den føler vi M Networks er med til at sikre os. J. Poulsen Shipping A/S har altid været tilfredse med samarbejdet og vi kan derfor kun give de bedste anbefalinger af M Networks.

VIGGO HESSELBERG-PEDERSEN

IT Manager – J. Poulsen Shipping A/S

Vi har modtaget en yderst høj service, med stor fleksibilitet, og professionalitet. Det er tydeligt at mærke, at vi som kunde er i fokus, og at det handler om at finde det rigtige produkt, til den rigtige pris. Vi er blevet modtaget med stor åbenhed, og har fra dag et, haft en god og åben kommunikation. Det er dejligt at arbejde sammen med en virksomhed, hvor man har følelsen af, at ens egne interesser også bliver varetaget, og hvor man får en professionel og ærlig vurdering, når man kommer med et ønske eller spørgsmål.

EMIL F. QUITZAU

IT-Troldmand – Holte-Hus Efterskole

Vores samarbejde har været helt ukompliceret, og vi har aldrig fortrudt at vi udskiftede vores tidligere IT-leverandører med M Networks. M Networks medarbejdere dækker en bred vifte af kompetencer, og er altid parat til en uformel dialog om bedre eller alternative IT-løsninger. Man føler sig velkommen, når man er kunde hos M Networks.

HENRIK SPUUR HANSEN

System & Business Consultant
Wealth Management Fondsmæglerselskab A/S

For Better Collective står M-Networks som den menneskelige kontakt når det kommer til rådgivning og tekniske support. Det skal forstås som at vi værdsætter at vi altid kan ringe og tale med en faglig kompetent person i stedet for at skulle gå igennem ticket systemer eller lange “tryk 1-2-3” menuer. Det giver os som kunder en følelse af at vi kender hinanden og at M-Networks uden længere forklaring kan relatere den den udfordring vi ringer ind med i dag. Vi bruger M-Networks til konsulent opgaver på arkitektur, support på end-point produkter og til køb af hardware.

MARTIN ANDERSEN

IT Manager – Better Collective A/S

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med jer og I vil altid stå for mig som et meget kompetent Konsulenthus med dygtige ansatte.

LEIF ELLING

IT Chef – Haugen-Gruppen Denmark A/S

Har I brug for support?