Skip to main content

Service og support

Har du brug for hjælp nu? Vi er klar på telefon 70 23 70 05.

Vi tilbyder alle former for IT-service og support af IT-infrastruktur, alle døgnets 24 timer. Vi taler dansk og engelsk, men vi kan også tilbyde service og support på et hvilket som helst sprog du måtte ønske gennem vort globale partnerskabsprogram.

Vores Service Desk er bemandet alle døgnets 24 timer alle årets dage.

Vi ved mennesker er forskellige og derfor er virksomheder også forskellige – “one size fits all” passer ikke – der er også forskelle på brancher og forretningsprincipper. Derimod tror vi på, at effektiv overvågning og support giver indsigt til at sikre integration af systemer og data, samt automatisering af rutiner og overvågning. Dermed kan din tid bliver brugt på mere vigtige ting, som at sikre udviklingen af jeres forretning.

Derfor har vi et fleksibelt service og support koncept, hvor vi meget gerne vil være, hvor I har behov for at vi er. Vi er meget gerne på jeres lokation, hvor vi kan tilbyde supportdage på arbejdspladser og infrastruktur. Dette kan være alt fra 1 time til 7 dage om ugen.

Alle vore medarbejdere i vores Service Desk er uddannet Datatekniker med speciale i infrastruktur og support, eller er i gang med den 5-årige uddannelse.

IT Operations

Kapacitet og optimering

Fundamentet i en virksomhed er IT-infrastrukturen, og det er derfor vigtigt at den fungerer optimalt. Vi ved hvilke spørgsmål der skal stilles, for hurtigt at kunne identificere muligheder for forbedringer eller optimering af din nuværende løsning.

Kvalitet og forbedringer

Vi arbejder kontinuerligt med kvalitet og forbedringer gennem opfølgning på henvendelser, anmodninger og fejl hos vores kunder. På den måde får vi både tilfredse kunder og reducerede omkostninger til support og fejl. 

Overvågning og drift

IT-overvågning og drift handler om at skabe viden og overblik over status på infrastrukturen. Viden og fakta gør det muligt at prioritere, samt at undgå fejl- og krisesituationer som kan påvirke din forretning.
Kontakt os hvis du er interesseret i en supportaftale.
  privatlivspolitik  Kontakt os på:

  +45 7010 7005

  HENRIK HANSEN

  Business Unit Manager, Bogholderi
  Har I brug for support?