Skip to main content

Samarbejdspartnere

Vi sidder til huse i dejlige omgivelser i Lyngebækgård i Nordsjælland. Her har vi sammen med dygtige samarbejdspartnere etableret et kompetencecenter inden for IT. Vi har kaldt det L12. Derved opnår vores kunder at kunne udnytte “Single Point of Contact”, samtidigt med at vi som virksomheder hver især fokuserer på det vi er allerbedst til. Konceptet har været en stor succes hos mange af vores kunder.

Microsoft SharePoint er en portalløsning, der er skabt til samarbejde. Skabt til at dele dokumenter og arbejde på tværs af geografi. Skabt til at forenkle og automatisere din virksomheds processer. Kort sagt: Microsoft SharePoint er farvel til fællesdrevet og goddag til en ny måde at samarbejde på.

Laserva er førende på området for Dynamics AX kompetence og service. Vi dækker alle områder, lige fra krævende udviklingsopgaver, til applikations- forretnings konsulation, indenfor Dynamics AX området. Vi er dedikeret til holde hvad vi lover, og altid at sørge for at vore kunder opnår det maksimale udbytte, af deres investering i AX.

Vi er et hold meget erfarne konsulenter med speciale i Økonomisystemer, Systemintegration og Time-/Sagsstyring. Vores fokus er at gøre vores kunders hverdag nemmere gennem effektive it-systemer.

Talent People A/S er specialister i at finde IT-talenter til fastansættelse hos både små og store virksomheder. Ud over rekruttering, tilbyder vi Executive Coaching og HR-as-a-Service samt workshops i teambuilding med fokus på kommunikation og performance. 

Søger I rådgivning om netværkssikkerhed, så er Dynado svaret. Vi er en passionsdrevet virksomhed med et stærkt fagligt team. Vi arbejder med SIEM og udfører loganalyser og penetrationstest. Og så er vi ikke blege for at kalde os eksperter i Linux. Vi tilbyder personlig rådgivning om indkøb og konfiguration af netværk, firewalls og endpoint protection.

I over 20 år har GlobalConnect bundet Norden sammen med digital infrastruktur, så vi i dag er et af verdens stærkeste digitale samfund.  Vi skaber forbindelser, der får data til at strømme frit på tværs af hele jeres IT-landskab. Fordi vi ejer den fulde værdikæde – fra fiber i jorden til data i skyen – skaber vi et samlet kredsløb mellem komponenter, der ellers har været afkoblede. Det betyder, at vi tager det fulde ansvar. Og at du bliver en del af markedets stærkeste netværk med en sikker og fremtidsrobust løsning. 

Har I brug for support?