WEBSHOP +45 7010 7005

Samarbejdspartnere

Sammen er vi stærke

Vores samarbejdspartenere

Vi sidder til huse i dejlige omgivelser i Lyngebækgård i Nordsjælland. Her har vi sammen med dygtige samarbejdspartnere etableret et kompetancecenter inden for IT. Vi har kaldt det L12. Derved opnår vores kunder at kunne udnytte “One Point of Contact”, samtidigt med at vi som virksomheder hver især fokuserer på det vi er allerbedst til. Konceptet har været en stor succes hos mange af vores kunder.

Vi er et hold meget erfarne konsulenter med speciale i Økonomisystemer, Systemintegration og Time-/Sagsstyring. Vores fokus er at gøre vores kunders hverdag nemmere gennem effektive it-systemer.

Microsoft SharePoint er en portalløsning, der er skabt til samarbejde. Skabt til at dele dokumenter og arbejde på tværs af geografi. Skabt til at forenkle og automatisere din virksomheds processer. Kort sagt: Microsoft SharePoint er farvel til fællesdrevet og goddag til en ny måde at samarbejde på.

Laserva er førende på området for Dynamics AX kompetence og service. Vi dækker alle områder, lige fra krævende udviklingsopgaver, til applikations- forretnings konsulation, indenfor Dynamics AX området. Vi er dedikeret til holde hvad vi lover, og altid at sørge for at vore kunder opnår det maksimale udbytte, af deres investering i AX.

Mit navn er Steen Pipper og jeg er indehaver af Best Practice IT Management hvor jeg deler ud af mange års ledelseserfaring fra en række internationale virksomheder.