Skip to main content

Cloud assessment

Beslutningen om at anvende cloud baserede tjenester skal træffes på et solidt grundlag, for cloud passer ikke ind i alle virksomheder.

Vi hjælper virksomheder med at afdække alle de informationer, der skal til for at træffe den rigtige beslutning.

Det er formålet med en cloud assessment.

Med rapporten får du overblik over hvilke services, der problemfrit kan håndteres af cloud tjenester samt omkostningen per måned. Derudover vil du få listet argumenter for, hvilke fordele og ulemper der er ved at vælge henholdsvis en on-premise løsning og en cloud løsning.

Sådan laver vi en assessment

En assessment går ud på at indsamle information om virksomhedens infrastruktur, applikationer, integrationer og meget mere. En del af den information der skal indsamles kan automatiseres, og øvrig indsamling foregår ved interviews med systemejere samt eventuelt leverandører.

De indsamlede data analyseres, og der udarbejdes et overblik over hvilke services der kan håndteres af et cloud baseret miljø, samt økonomien set over en længere periode. Dette sammenholdes med de eksisterende estimerede omkostninger.

Med denne information i hånden får du et klart billede af hvor cloud giver mening for din virksomhed, og hvordan rejsen dertil kan orkestreres med det bedst mulige resultat.

Cloud med omtanke

Udvalget af tjenester i skyen er overvældende, og det kan være svært at vurdere hvornår produkterne passer til ens behov.

Det kan se ud til at cloud kan spare virksomheden for mange omkostninger, men det kan meget nemt være lige omvendt.

Vi hjælper med at træffe de rigtige valg, da det kan være en kostbar affære at vælge forkert.

Kontakt os på:

+45 7010 7005

HENRIK HANSEN

Business Unit Manager, Bogholderi
Har I brug for support?