Skip to main content

Podio

ET PROJEKTSTYRINGSVÆRKTØJ DER KAN OPBYGGES NØJAGTIG EFTER DIT BEHOV

Podio er et webbaseret projekt- og kommunikationsværktøj med utallige anvendelsesmuligheder. 

  • M Networks

Fundamentet i Podio er en tom skal, hvor du vil have mulighed for at indrette arbejdsrum (workspaces) alt efter dine specifikke behov.

En af de helt store fordele ved Podio er, at det kan benyttes i forbindelse med både interne og eksterne projekter, hvor alle projektmedlemmer kan arbejde på samme tid på et projekt eller en opgave. Samtidig er det muligt i real-time at kommunikere med hinanden i selvsamme projekt eller opgave, give hinanden opgaver, dele filer, opbevare dokumenter og meget andet. Du kan selv opbygge apps helt fra bunden, der sikrer at dine processer følges, og det er tillige muligt at automatisere processerne. 

Vi hjælper jer med opbygningen af Podio

  • M Networks

Endnu en fordel med Podio er at brugeren har kontrollen over værktøjet og ikke omvendt. Podio giver mulighed for at anvende standardmodeller, der er klar til brug, men dit Podio-site kan også opbygges fra bunden 100% efter jeres individuelle behov.

Podio vil  strømline og simplificere jeres forretningsprocesser og hjælpe jer med at automatisere arbejdsopgaver. Det er let af benytte Podio, der er ikke behov for at kode og er brugervenligt at administrere. Burgen af Podio kan lette din virksomheds leveringstid, effektivitet og relationer.

Vores konsulenter har stor erfaring med at arbejde i og opbygge Podio, og vi kan hjælpe jer med at komme godt i gang.

Vores konsulenter har stor erfaring med at arbejde i og opbygge Podio

VI KAN HJÆLPE JER MED AT KOMME GODT I GANG.

Med opsætningen af Podio vil du have en webbaseret platform, hvor du uden besvær kan organisere teamkommunikation, forretningsprocesser og data. 

Kontakt os på:

+45 7010 7005

HENRIK HANSEN

Senior Account Executive
Har I brug for support?