WEBSHOP +45 7010 7005

Podio

Din projektstyring, så du kan koncentrere dig om projektet.
Styr på informationshistorikken

Dine workflows, strukturerede og smartere

Stigningen i antallet af kommunikationsværktøjer pr medarbejder udgør et alvorligt problem i forhold til informationshistorikken. Ofte har medarbejdere vanskeligt ved at lokalisere data, hvis udspring går adskillige år tilbage. For at komme denne problematik til livs har vi i M Networks udarbejdet en handlingsplan, der skal imødegå de mange udfordringer, som medarbejderne kæmper med til hverdag. Omdrejningspunktet i vores handlingsplan er kommunikations- og projektværktøjet Podio, der udover en samlet løsning for informationshistorik, kan tilpasses størstedelen af de opgaver, som indgår i virksomhedernes arbejdsbeskrivelse.

Hvordan fungerer Podio?

På mange måder fungerer Podio ligesom Facebook og kan benyttes i forbindelse med interne og eksterne kommunikationsmæssige opgaver. Fundamentet i Podio er en tom skal, hvor brugerne har mulighed for at indrette arbejdsrum alt efter behov.

Som medarbejder har du mulighed for at vælge standardmodeller, der er klar til brug. Alternativt kan du opbygge din egen app fra bunden. Nedenunder ses nogle screenshots, der illustrerer dine muligheder i forhold til indretning af arbejdsrum.

Hvad koster Podio?

Op til fem brugere kan benytte Podio gratis med Lite-versionen. Podio Teams-versionen er til virksomheder med mere end fem brugere, og som koster 9 $ pr bruger/pr måned. Endelig er der mulighed for at opgradere til Podio Business, hvor prisen fastsættes individuelt efter aftale.

Business-versionen giver desuden adgang til personlig undervisning og support. Som førnævnt benyttes Podio også til ekstern kommunikation. Her giver Lite-versionen mulighed for at kommunikere med fem eksterne brugere, mens Team- og Business-versionen er ubegrænset i forhold til ekstern kommunikation.

For ydeligere info om Podio, priser og vilkår se følgende Podio – prisoversigt.

Vi hjælper jer med at komme godt i gang!

I forbindelse med opsætning af Podio sørger vores projektkonsulenter for, at I kommer godt i gang. For konsulenterne i M Networks spiller vidensdeling en vigtig rolle, og vi giver os tid til at rådgive de enkelte medarbejdere om, hvordan de hver især får størst muligt udbytte af Podios forskellige funktioner.

Vi indsamler løbende viden om danske og internationale virksomheders erfaringer med Podio. På den måde sikrer vi os, at virksomheder opdateres med den nyeste viden om, hvordan forskellige arbejdsrum indrettes mest hensigsmæssigt.

Hvilke fordele får I som virksomhed med Podio?

Den væsentligste fordel ved Podio er, at brugeren har kontrollen over værktøjet og ikke omvendt. Med adgang til hundredevis af arbejdsapps har I mulighed for at løse et væld af opgaver, herunder ansættelseskontrakter, samarbejdsaftaler, ordresystemer, analysemodeller, kartoteker og meget mere.

Podio har ligeledes den fordel, at det er integrerbart med forskellige apps, herunder evernote, onedrive, google drive, sharefile og dropbox .

Andre fordele inkluderer deling af filer. Her har brugere mulighed for at uploade og lagre tekstdokumenter i de forskellige arbejdsrum. Kalenderintegration er ligeles en feature, som adskillige Podio-brugere anvender i deres daglige arbejde.

Apps i Podio er udstyret med en mailadresse, hvilket giver brugere mulighed for automatisk at videresende mails til forskellige arbejdsrum. Derved slipper den enkelte medarbejder for at sortere sine mails, der automatisk lagres i diverse projektgrupper.

Kontakt os på:

+45 7010 7005