WEBSHOP +45 7010 7005
Moderniseringsstyrelsen anbefaler

BitDefender GravityZone

Bitdefender har med programmet Bitdefender Antivirus tilført genren for antivirusprogrammer et produkt som på nuværende tidspunkt anses, af uafhængige aktører, for verdens bedste antivirusprogram. Den antivirus-teknologi, også kaldet Bitdefender Photon, som anvendes i programmet er akkrediteret af et utal af uafhængige test-laboratorier som det nærmeste man kommer en ufejlbarlig virusbekæmpelse, både aktivt og proaktivt.

BitDefender funktioner og egenskaber

Effektiv beskyttelse

Beskyttelse imod virus, spyware og malware. De tre fællesbetegnelser for de mest udbredte virusformer i verden – derudover sørger programmet ligeledes for at spotte rootkits, trojanske heste, orme, phising angreb osv.

Safepay

Bitdefender Safepay er en integreret del af programmet og sørger for et online modul som beskytter dine bankoplysninger, kreditkort koder og lignende imens du bruger netbank eller handler online.

Wallet

Modulet Bitdefender Wallet kan gemme alle dine kodeord et central og krypteret sted på din computer. Via Wallet kan du altid logge sikkert på hjemmesider, services, apps, mail-klienter osv. uden at være utryg ved at andre aflurer kodeord.

Autopilot

Den smarte funktion Bitdefender Autopilot kan varetage alt sikkerhed på din comuter for dig – du overlader simpelthen langt de fleste sikkerheds-relaterede beslutninger til Bitdefender Antivirus og programmet er yderst kompetent i sine handlinger (et godt og brugbart modul til uerfarne brugere).