Skip to main content

Få det fulde udbytte af Microsoft 365

Microsoft 365 indeholder mange værktøjer, funktioner og muligheder, som de færreste egentlig er klar over.

Mange bruger kun lige de mest almindelige funktioner, men der er som regel meget mere at komme efter.

Lad os hjælpe dig med at arbejde mere effektivt ved at bruge alle de funktioner og muligheder der er.

EFFEKTIV ARBEJDSPLADS

Udnyt mulighederne

Microsoft 365 er en cloudbaseret abonnementtjeneste som, alt efter hvilket plan man vælger, giver muligheder for at skabe en effektiv og sikker arbejdsplads. Ud over verdens mest benyttede programmer/apps, som Word, Excel og Outlook, indeholder de fleste planer også apps som OneDrive og Microsoft Teams, som giver unikke muligheder for at arbejde sammen og på tværs, uanset hvor man arbejder. En kombination af alle disse apps giver en øget fleksibilitet og effektivitet – hvor som helst og fra hvilken som helst enhed.

For mange virksomheder er Microsoft 365 forbundet med økonomiske besparelser, mobil adgang til dokumenter, fleksibel administration og sikkerhed. M Networks rådgiver om alle de muligheder, som en Microsoft 365 løsning kan give jer, og om hvordan den kan være med til at øge jeres effektivitet og samarbejde på tværs af hele virksomheden og med jeres kunder.

Fremtidens måde at arbejde på

Fleksibelt og sikkert, uanset hvor du er.

Det kan være svært at prissætte øget fleksibilitet, mobilitet og sikkerhed. Og derfor også at vurdere de målbare fordele.

M Networks kan rådgive om valget af de rigtige løsninger inden for Microsoft 365 og Office 365. For det er vigtigt at løsningen understøtter den måde medarbejderne arbejder på og ikke omvendt.

Har du tid og råd til at handle forkert, når du køber softwarelicenser?

Uforpligtende gennemgang

Få en uforpligtende gennemgang af dine licenser for at afdække om du har den rette løsning til netop jeres behov, og ikke betaler unødige penge. Alternativt kan du også ringe på 7010 7005

    Kontakt os på:

    +45 7010 7005

    HENRIK HANSEN

    Senior Account Executive
    Har I brug for support?