WEBSHOP +45 7010 7005

Cisco Meraki

Uovertruffen synlighed

Meraki access points giver større indsigt i netværket og muliggør mere intelligent netværksstyring.

Få overblik over netværksbrugerne, deres enheder og applikationer. Udstyret med tydelige og klare analyser, kan administratorer hurtigt oprette adgangskontrol og policies for brugerapplikationer, samt optimere både slutbrugerens oplevelse og netværkssikkerhed.

Se et af de mange spændende Webinar og modtag et gratis Access point.

For at modtage et gratis access point skal du arbejde med IT til dagligt, og må ikke være Cisco Meraki kunde i forevejen.

Maks. 1 Access point pr. virksomhed. (Cisco Meraki beslutter hvem som opfylder kravene)

Centraliseret Management

Overvåg og manage, WIFI deployments over større områder, samt multi-site netværk, fra en enkelt konsol.

Multigigabit Ethernet

Kør 2.5Gbps af trafik, gennem et enkelt kabel, for fuld udnyttelse af high-speed 802,11ac Wave 2 wifi.

Applikations Visbility & Kontrol

Se dybdegående statistik, såsom gæste capture-rate, bruger besøgstid, gentagne besøg, ved aflytning for trådløse enhender.

Høj-Kapacitets 802.11ac

RF optimazation, med real-time spektrum analyse, tillader high performance trådløs forbindelse, i tætte og vanskelige omgivelser.

Dedikeret Security Radio

Detekterer interferens, sårbarheder og angreb på samtlige kanaler, omgående.

Identitets-baseret Firewall

Assigner automatisk firewall og traffic shaping regler, VLAN tags, samt båndbredde-begrænsninger, for at håndhæve de korrekte politikker, for hver type af brugere.

Hele netværket, med et intuitivt og overskueligt værktøj

Kraftfuld og intuitiv administration af flere installationer gennem ét værktøj, via skyen, reducerer omkostninger i forhold til traditionelt komplekse miljøer.

Markedets eneste netværksløsning, som samler administration af WAN, LAN, trådløst LAN og mobile enheder.

Gør mere for mindre

Meraki forenkler den daglige håndtering ved at give netværksadministratoren intuitive og kraftfulde værktøjer i hånden.

  • Tilføj trådløs kapacitet inden for få minutter
  • Administrér komplekse og dynamiske miljøer via Auto RF
  • Regulér båndbredde og applikationer med et par klik
  • Simplificér håndteringen af nye enheder på netværket

Cisco

Få en servicepakke med de nyeste Cisco-ASA løsninger.

Udviklingen af trusselsbilledet har medført, at virksomheder i langt højere grad garderer sig mod udefrakommende webbaserede angreb . Derfor spiller beskyttelse af data en langt større rolle end for blot få år siden. I M Networks tager vi beskyttelse af virksomhedsdata meget seriøst og tilbyder kun de bedste løsninger på markedet.

Cisco opgradering betyder øget sikkerhed for virksomheder

Med introduktionen af Cisco-ASA 5500-X serien tilbydes virksomhederne nu en løsningsmodel, der tager hånd om de nye udfordringer i forhold til webbaserede angreb, og som varetager beskyttelse af kerneforretningen.

Vores konsulenter er certificerde i brugen af Cisco relaterede produkter og står altid klar til at besvare spørgsmål og udarbejde løsningsforslag til de virksomheder, som vi samarbejder med.

For nogle virksomheders vedkommende rejser spørgsmålet sig, om det overhovedet er nødvendigt med en opgradering af deres Cisco-ASA løsning. Til det spørgsmål er svaret ja, og nedenunder følger tre grunde til, at virksomheder bør overveje at få opdateret deres firewall med 5500-X:

  • 5500-X serien har indbygget applikationsgenkendelse. Dvs. det er muligt at genkende de webapplikationer, som anvendes af brugerne. Dermed har virksomhederne mulighed for at godkende eller forbyde applikationer såsom facebook, Dropbox, LinkedIn m.m. Endelig giver applikationsgenkendelsen mulighed for at lave rapportering over, hvordan internettet anvendes i de enkelte virksomheder.
  • 5500-X serien forøger firewall performance med mere end 30 %. VPN performance er op til 60 % bedre i forhold til ældre ASA modeller. For virksomhederne vil det betyde, at medarbejderne i det daglige vil opleve større sikkerhed, når de anvender internettet i arbejdsøjemed.
Kontakt os på:

+45 7010 7005