Skip to main content

Løvens Hule-investor, Louise Herping Ellegaard, bliver ny bestyrelsesleder

Louise Herping Ellegaard, kendt som medstifter af EdTech-virksomheden Clio og investor i Løvens Hule, er indtrådt i rollen som bestyrelsesleder hos IT-virksomheden M Networks. Dette markerer et afgørende skridt for M Networks, der, med mere end to årtier som en veletableret aktør i IT-branchen, intensiverer den vækstrejse der allerede er påbegyndt.  

Louise Herping Ellegaard er ikke blot en fornøjelse at arbejde sammen med, men bringer også en unik kombination af kompetencer, der er afgørende for at løfte og udvikle M Networks.

Sammen med Louise vil M Networks fastholde virksomhedens kerneværdier, styrke de langvarige forhold til kunderne og aktivt bidrage til formningen af fremtidens IT-arbejdsplads. Desuden vil de intensivere deres indsats inden for ESG for at opretholde et fokus på bæredygtig udvikling og ansvarlighed.  

Valget af Louise som bestyrelsesleder udsprang ikke af en jagt på investorer, men af ønsket om en erfaren leder og sparringspartner. Den fælles vækstrejse startede derfor ikke med et møde foran sultne løver for åben skærm, men blev i stedet muliggjort gennem netværk og gensidig interesse.  

Louise udtrykker selv: ”Selvom jeg har investeret en del i B2C igennem Løvens Hule, så er det B2B og Tech jeg brænder for. Jeg ved, hvordan man gør virksomheder større og jeg glæder mig til at være med på den skaleringsrejse som M Networks er på”.

Louises tiltrædelse som bestyrelsesleder markerer det næste kapitel i M Networks’ vækstrejse og understreger virksomhedens vedvarende ambition om at være en veletableret aktør i IT-branchen.    

Har I brug for support?