Skip to main content

Din Azure

DIN VISION. DIN CLOUD.

Microsoft Azure giver dig adgang til cloud-services, hvor du kun betaler for det, du bruger.

Du får adgang til mere end 100 færdigbyggede cloud-tjenester, der kan understøtte din virksomheds samlede IT-løsning. Tjenesterne fungerer som byggemoduler, du kan tage i brug med det samme.

Nogle af de mest anvendte services i Microsoft Azure er Virtual Machines, Active Directory Domain services, SQL Database, Web services, Storage og Backup/Recovery.

Din virksomhed kan bruge et miks af Microsoft Azures cloud-services til at bygge, udrulle og administrere alt fra enkeltstående, simple serverløsninger og applikationer til en kompleks IT-infrastruktur med avancerede tjenester. Azure er derfor en god løsning, hvis din virksomhed ønsker en mere moderne og fremtidsorienteret måde at drive IT på. Azures cloud-services er certificerede til at understøtte de nye krav til databehandling (GDPR). Alle cloud-tjenester afregnes pr. forbrug, tilgængelighed eller brugere.

Sikkerhed i skyen

Det første spørgsmål vi får omkring Azure er ofte, om sikkerheden i skyen til at stole på? Microsoft tager dette emne ganske alvorligt og har derfor et utal af sikkerhedsmekanismer indbygget i platformen. Ligesom det er tilfældet på Microsoft 365 platformen, indeholder Azure platformen en sikkerhedsportal, der løbende alarmerer om sikkerhedsproblemer, og giver anbefalede indstillinger til services for at optimere sikkerheden.

Derudover lever platformen op til en lang række af internationale og branchespecifikke overensstemmelsesstandarder, f.eks. ISO 27001, HIPAA, FedRAMP, SOC 1 og SOC 2. Endvidere ejer og styrer man selv alle ens data i skyen. Adgang til infrastruktur, services og systemer kan styres ned til mindste detalje ved hjælp af betinget adgangskontrol, som både indbefatter to-faktor-godkendelse, geografiske lokationer og certifikater.

M Networks er din Azure partner

Som en af Danmarks ganske få og mest erfarne Azure-partnere kan vi hjælpe dig sikkert ombord på løsningen. Vores konsulenter har brugt mange timer på at dygtiggøre sig i Azure og står dermed parat til at hjælpe med rådgivning. Vores mål er, sammen med dig og din virksomhed, at finde ud af om Azure kan løfte dine udfordringer og hjælpe dig gennem transformationen fra A til Z. Flere af vores kunder har allerede taget skridtet og er gået i skyen.

Vi hjælper også gerne jer med at lave en business case for jeres muligheder i Azure.

Har du spørgsmål?

Få et uforpligtende tilbud på en Drift- og supportaftale. Det er lige så naturligt som at få et tilbud på forsikringer. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt, eller på det tidspunkt du ønsker. Alternativt kan du også ringe på 7010 7005

    Kontakt os på:

    +45 7010 7005

    HENRIK HANSEN

    Business Unit Manager, Bogholderi
    Har I brug for support?