WEBSHOP +45 7010 7005

Din vision. Din cloud.
Azure

Microsoft Azure giver dig adgang til cloud-services, hvor du kun betaler for det, du bruger. Du får adgang til mere end 100 færdigbyggede cloud-tjenester, der kan understøtte din virksomheds samlede IT-løsning. Tjenesterne fungerer som byggemoduler, du kan tage i brug med det samme. Nogle af de mest anvendte services i Microsoft Azure er Active Directory, SQL Database, mobil-apps, responsive web-apps, backup/recovery og serverfrie beregninger med Azure Functions.

Din virksomhed kan bruge et miks af Microsoft Azures cloud-services til at bygge, udrulle og administrere alt fra enkeltstående, simple serverløsninger og applikationer til en kompleks IT-infrastruktur med avancerede tjenester. Azure er derfor en god løsning, hvis din virksomhed ønsker en mere moderne og fremtidsorienteret måde at drive IT på. Azures cloud-services er certificerede til at understøtte de nye krav til databehandling (GDPR). Alle cloud-tjenester afregnes pr. forbrug, tilgængelighed eller brugere.

Microsoft Azure

Udnyt nye muligheder
med Azure

M Networks kan administere, konfigurere og implementere services i Microsoft Azure, herunder virtuelle netværk, virtuelle maskiner, Containers, web og mobile apps samt lagring i Azure. Vi kan også at planlægge og administere Azure AD og konfigurere Azure AD integration med on-premises Active Directory domæner.

Azure har mere end 100 tjenester med fantastiske, komplette funktioner, som sikrer din succes.

Med Azure kan data-ambitiøse virksomheder bryde den traditionelt tunge værdikæde af systemer, hvor data har været gemt i lukkede systemer hos forskellige leverandører. Data fra programmer placeret i Azure er nemt tilgængelige og kan integreres på tværs af forretningskritiske systemer. Samtidig åbner platformen op for at udfolde nye teknologier, som fx Internet of Things, helt op på enterprise niveau.

Sikkerhed
i skyen

Det første spørgsmål vi får omkring Azure er ofte, om sikkerheden omkring data i skyen er maksimal. Dine data er beskyttet under ISO/IEC 27018, og Azure opfylder et bredt udvalg af internationale og branchespecifikke overensstemmelsesstandarder, f.eks. ISO 27001, HIPAA, FedRAMP, SOC 1 og SOC 2. Endvidere ejer og styrer I alle jeres data i skyen.

M Networks er
din Azure partner

Som en af Danmarks ganske få og mest erfarne Azure-partnere kan vi hjælpe dig sikkert ombord på løsningen. Flere af vores kunder har allerede taget skridtet og er gået i skyen. Vi hjælper også gerne jer med at lave business case for jeres muligheder i Azure.