Skip to main content

Software robotter

HÅNDTERER DE TRIVIELLE OG GENTAGNE OPGAVER

En software robot er et program, der imiterer måden vi mennesker arbejder på. Den kan lære at logge ind i systemer, kopiere informationer, indtaste data, åbne hjemmesider, sende e-mails, uploade til FTP sites, flytte filer og meget andet.

I virkeligheden er en software robot en avanceret makrooptager og – afspiller. Men i modsætning til 90’ernes makroer, kan de nye software robotter interagere og arbejde sammen med både styresystemer, programmer, regneark, hjemmesider, databaser, servere, printere og filer. Alt dette med en mere eller mindre avanceret logik omkring sig.

En software robot kan startes manuelt af en bruger, eller den kører efter en bestemt tidsplan eller en såkaldt ”trigger”.

En trigger er en bestemt hændelse, der får robotten til at starte af sig selv. En trigger kan være en hændelse i event-loggen, en ny fil på harddisken, ledig tid på computeren, resultatet af et ping, eller en service der starter eller stopper.

Det kan også være modtagelsen af en e-mail med et bestemt emne, en bestemt afsender eller modtager, eller bestemte ord i mailens indhold.

Kontakt os på:

+45 7010 7005

RUNE BAK JENSEN

CEO

HENRIK HANSEN

Business Unit Manager, Bogholderi
Har I brug for support?