WEBSHOP +45 7010 7005

VMware

Det perfekte værktøj til drift af dit IT-system.
Virtualisering

Gammel vin på nye flasker?

Med en VMware vSphere rådgivningspakke fra M Networks kan din virksomhed opnå en række betydelige fordele, herunder reduktion af omkostninger, stabilisering i den daglige drift og øget sikkerhed i forhold til backupløsninger.

Virtualisering af servermiljøer er efterhånden en særdeles velkendt nyhed og fastintegreret løsning hos danske virksomheder. Men for langt de fleste virksomheders vedkommende er det fulde udviklingspotentiale endnu ikke blevet udnyttet.

På trods af, at der er kommet flere udbydere til samt skærpet konkurrence i forhold til pris og kvalitet, bør man som virksomhed stadig tænke grundigt om inden man kaster sig ud i virtualiseringsjunglen.

Virtualisering er nemlig forbundet med en række udfordringer, som virksomhed stadig tænke sig grundigt om inden man kaster sig ud i virtualiseringsjunglen.

Hvad får virksomheden med en VMware vSphere løsning?

VMware adskiller sig fra andre udbydere ved deres enorme erfaring, som de har tilegnet sig gennem årene. For virksomheder, der gør brug af løsninger fra VMware, betyder det som oftest, at de er et skridt foran, når det gælder virtualisering af servermiljø.

Dertil har vores konsulenter i M Networks, gennem opsætning af VMware vSphere for små og mellemstore virksomheder, tilegnet sig en specialiseringsgrad, der gør, at vi er i stand til at forudse, hvilke løsninger, der bør implementeres hos et rederi, en bank, et vvs-firma eller en interesseorganisation.

Her følger en række konkrete fordele som din virksomhed får med en VMware vSphere løsning fra M Networks:

Reduktion af omkostninger

  • Her sparer virksomheden 20 til 60 % på omkostninger til hardware.

Personlig rådgivning hos M Networks

  • Gennem målrettede foranalyser har virksomheden mulighed for at få implementeret virtualiseringsløsninger, der bl.a. tager højde for løbende tilpasning af serverkapacitet, opdateringer og backup.

Fleksibel understøttelse af operative systemer

  • Her kommer VMware vSphere for alvor til sin ret med understøttelse af mere end 60 forskellige operativ systemer.

Sikkerhed

  • Kommer til udtryk med gennemførte backupløsninger og indkapslede systemer, der gør det nemt at flytte filerne. Derudover spiller hardware uafhængighed en vigtig rolle, da virksomheden ikke behøver at indkøbe servere/storage fra samme udbyder.

Tilgængelighed

  • Med VMware’s vMotion teknologi er det muligt at flytte virtuelle servere fra en fysisk server til en anden uden at lukke serveren ned. Det betyder, at den virtuelle server stadig fungerer, imens der udføres reparation eller vedligeholdelse af fysiske servere.
Kontakt os på:

+45 7010 7005