Skip to main content

VMware

VIRTUALISERING AF SERVERMILJØET

Virtualisering af servermiljøer er efterhånden en særdeles velkendt nyhed og en fastintegreret løsning hos danske virksomheder. Men for de fleste virksomheders vedkommende er det fulde udviklingspotentiale dog endnu ikke blevet udnyttet.

På trods af at der er kommet flere udbydere til, samt skærpet konkurrence i forhold til pris og kvalitet, bør man som virksomhed stadig tænke sig grundigt om inden man kaster sig ud i virtualiseringsjunglen. Virtualisering er nemlig kompleks, idet der er meget at tage højde for. Det er derfor vigtigt at få den rigtige rådgivning inden, så man sikrer at løsningen er skaleret korrekt. 

VMware VSphere løsning

M Networks har, gennem opsætning af VMware vSphere for mange virksomheder, opnået en specialiseringsgrad, der gør at vi er i stand til at forudse, hvilke løsninger der bør implementeres i din virksomhed.

Her er en række konkrete fordele, som din virksomhed får med en VMware vSphere løsning fra M Networks:

  • 20-60% reduktion af omkostninger til hardware
  • Fleksibel understøttelse af mere end 60 forskellige operativsystemer
  • Sikkerhed, med gennemførte backupløsninger og indkapslede systemer, der gør det nemt at flytte filer.
  • Med VMware’s vMotion teknologi er det muligt at flytte virtuelle servere fra en fysisk server til en anden uden at lukke serveren ned. 

Personlig rådgivning hos M Networks

Gennem målrettede foranalyser er der mulighed for at få implementeret virtualiseringsløsninger, der bl.a. tager højde for løbende tilpasning af serverkapacitet, opdateringer og backup.

Kontakt os på:

+45 7010 7005

HENRIK HANSEN

Senior Account Executive
Har I brug for support?