Skip to main content

OrderYOYO: Vækstrejse krævede et struktureret IT-system

OrderYOYO er en førende europæisk udbyder af online bestillings- og betalingsløsninger. De tilbyder SaaS løsninger til mindre uafhængige takeaway-restauranter og har på en kort årrække haft betydelig vækst og ekspanderet deres forretning, hvorfor de i efteråret 2021 så det nødvendigt at opgradere deres IT-system og strukturere deres governance.

 

Bedre asset styring, som understøttede GDPR håndtering

I takt med virksomhedens hurtige interne ekspansion, ønskede de at optimere styringen af deres enheder og devices for at få et bedre og mere kontrolleret overblik og samtidig sikre et tilfredsstillende sikkerhedsniveau. Da hele deres IT-infrastruktur var cloudbaseret, var et led i deres sikkerhedsstrategi at implementere en cloud backup for at sikre databeskyttelse. Dette blev gjort gennem Avepoint, der ud over at sikre backup af bl.a. mails, Onedrive, Teams og Sharepoint også giver dem et effektivt styringsværktøj til at administrere GDPR.

 

Hurtigere on/offboarding ved hjælp af Intune til fordel for alle medarbejdere

Virksomhedens hurtige vækstrejse stillede samtidig høje krav til at effektivisere deres on- og offboarding proces af medarbejderne og frigøre ressourcer i deres interne IT- afdeling. Hidtil havde softwarevirksomheden administreret deres enheder manuelt og der kunne derfor gå meget tid med opsætning og installering af computere således, at disse havde et skræddersyet setup. Dette tog både unødvendig tid fra nye medarbejdere og IT-afdelingen.

For at automatisere denne proces implementerede M Networks Intune således, at alt IT-administration kunne centraliseres på tværs af lande og lokationer, hvilken især var en fordel, da de også opererede uden for Danmarks grænser. I dag kan virksomheden således styre alle devices og enheder fra Danmark og have fuldt overblik over alle licensindkøb, programtilladelser, opdateringer og sikkerhedsforanstaltninger og har dermed fået de bedste forudsætninger for at effektivisere deres forretning.

Da der var tale om flere forskellige IT-indsatser, som potentielt kunne have betydning for virksomhedens performance, var det en afgørende ambition for M Networks at implementere IT-initiativerne og dertilhørende værktøjer så godt som muligt inden projektets afslutning. Dertil var det vigtigt at oplære virksomhedens egen IT-afdeling, da de ønskede at styre systemerne selvstændigt i fremtiden.

 
Implementerede løsninger:

Avepoint Cloud Backup
Microsoft Defender for Office 365
Microsoft Intune

Har I brug for support?