Skip to main content

Zøllner: IT-flytning til ny lokation og skyen på blot 20 dage

Zøllner, som er en entreprenørvirksomhed, var indtil foråret 2019 en del af et større moderselskab indtil de tog beslutningen om at løsrive sig.  For at fungere som selvstændig enhed var det essentielt for  dem, at alt data blevet migreret sikkert og dette skulle ske på rekordtid efter aftale med moderselskabet. Deres IT-indsatser skulle centraliseres i eget navn og udfordringen lå i at få adskilt deres daværende data uden at komprimere moderselskabets datasikkerhed. Dette krævede et solidt samarbejde mellem moderselskabet og M Networks.

M Networks blev valgt, fordi virksomheden havde stor tillid til at vores IT-specialister kunne hjælpe med sikker og bekymringsfri overgang til et selvstyret IT-system i samarbejde med deres moderselskab. Vi forstod deres forretning og havde mulighed for på 1 måned at have et færdigimplementeret IT-system uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller brugervenlighed.

 

Tæt samarbejde med moderselskabet for at sikre data 

Vi indgik et tæt samarbejde med moderselskabet under datamigreringen for at sikre begge parters data. Grundet virksomhedens datatype og forskelligartede formater, anvendte vi en Azure serverløsning kombineret med Office 365 og fik implementeret et solidt og velfungerende system ved hjælp af Microsoft Intune og -autopilot, så virksomheden nemt kunne administrere deres nye IT-system med minimal support.

 

“M Networks var en kæmpe hjælp i forbindelse med vores flytning” 

Virksomheden har i dag et bedre og mere stabilt IT-system, da det er blevet designet til deres behov. Deres data er blevet mere overskuelige og tilgængelige. I dag har de et IT-system, som mere eller mindre kører af sig selv, og derfor bruger de mindre tid på hverdagens små IT-udfordringer. M Networks hjælper fortsat med at supportere deres daglige drift og rådgiver løbende om deres IT-indsatser.  Morten Buchwald fra Zøllner fortæller: ”I foråret 2019 flyttede vi fra vores tidligere administration og skulle etablere en ny administration et nyt sted. I den forbindelse var der mange opgaver, hvoraf IT fyldte meget. I den forbindelse henvendte vi os til M Networks, som hjalp til aftalt tid og kvalitet. M Networks var en kæmpe hjælp i forbindelse med vores flytning og er der fortsat med vores dagligdags IT udfordringer. Vi er glade for samarbejdet med M Networks”.

 

FAKTA

  • Migrering til Microsoft 365 og Azure
  • Flyt fra On-prem management til Intune MDM
  • Hardwareleverandør
  • Oprettelse af IP-adresser, internet, domæner etc
Har I brug for support?