Skip to main content

Har du tid og råd til at handle forkert?

Enhver kan gå en tur i det lokale varehus, og komme hjem med en PC der ser skarp ud til prisen, men der er flere forskellige ting man her skal være opmærksom på. Vidste du f.eks. at det ikke er ligegyldigt om maskinen er udstyret med Windows Home eller Pro licens? Pro licens indeholder visse funktioner til erhvervsbrug som Home ikke indeholder, da denne er tiltænkt, ja….  hjemmebrug.

Men det stopper ikke der. Som virksomhedsejer eller økonomichef er du naturligvis interesseret i, at din virksomhed får de korrekte licensplaner til jeres behov, således at I ikke betaler unødige penge for funktioner i enten ikke bruger, eller behøver.

Dyrt bekendtskab

De fleste virksomheder kender det. At holde styr på licenser og licensreglerne er tidskrævende og ofte besværligt, da reglerne kan være meget forskellige. Derudover kan man let komme til at betale unødige penge. 

Blandt de typiske årsagsforklaringer til, at virksomheder går galt i byen når det gælder licensregler er eksempelvis, hvis der skal betales for licens til et program, som både skal håndtere en server og en PC. Her skal der som oftest også betales en ekstra licens til den indbyrdes kommunikation mellem de to IT-elementer.

Andre typiske årsagsforklaringer til ekstraregninger omfatter bl.a. flytning af data mellem forskellige systemer, at antallet af transaktioner i en applikation er højere end forventet, eller at et stykke software flyttes fra en PC til en tablet.

Vi rådgiver og vejleder om de bedste løsninger

Vi rådgiver dig om indkøb af hardware, software og licenser.

Med os i ryggen kan du altid kan være sikker på, at du får den rette løsning til netop jeres behov, hvad enten det drejer sig om servere, klienter, storage, Microsoft 365 licenser, trådløst netværk, og meget meget andet.

Hvis du køber licensaftaler gennem M Networks, er rådgivningsydelsen gratis.                                                   

Har du spørgsmål?

Få en uforpligtende gennemgang af dine licenser for at afdække om du har den rette løsning til netop jeres behov, og ikke betaler unødige penge. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt, eller på det tidspunkt du ønsker. Alternativt kan du også ringe på 7010 7005

    Kontakt os på:

    +45 7010 7005

    HENRIK HANSEN

    Senior Account Executive
    Har I brug for support?