Skip to main content

Intune

Få kontrollen ved hjælp af centraliseret styring

Intune er Microsofts svar på en Mobile Device Management (MDM) og Mobile Application Management (MAM) løsning. Men hvad er MDM? Helt overordnet set, er MDM en softwareløsning, som gør det muligt for virksomheder, at håndtere og sikre alle virksomhedens mobile enheder i et centralstyret system. Tilsvarende sikrer MAM sikkerheden på de applikationer der er installeret på virksomhedens mobile enheder.  

Hvorfor er Intune relevant? Dine medarbejdere arbejder mere og mere fleksibelt – på arbejdspladsen, på hjemmekontoret, på fjernkontorer og på farten. Dette udfordrer IT-afdelingen, der kan have vanskeligheder med at administrere, supportere og håndtere de forskellige enheder. Derudover kan det udfordre virksomhedens sikkerhed. Det er her, at en MDM og MAM løsning kommer ind i billedet.

Med Intune kan du derfor være sikker på, at alle enheder og applikationer som dine medarbejdere bruger, er i overensstemmelse med dine sikkerhedskrav. Det giver dine medarbejdere mulighed for at tilgå data på den enhed de har brug for til at være produktive, men samtidig sikrer du at dine virksomhedsdata forbliver sikre. 

Kan du svare ja til en eller flere af nedenstående udtalelser?

• Har I mistet overblikket over jeres enheder, applikationer, PC’ere og mobiler?
• Er I usikre på om jeres data og enheder er sikkerhedsbeskyttede?
• Bruger I meget tid på at tilføje nye brugere, enheder og licenser når I fx får nye medarbejdere?
• Har I svært ved at yde nem og god support til jeres medarbejdere når de ikke er på kontoret?

Så er Intune måske løsningen for jer.

Intune er Microsoft svar på et centralstyret IT-system, som har en lang række fordele, heriblandt:

Automatik ikon

Automatiseret udrulning

Centralkonfigurerede indstillinger af enheder sikrer en ensartet opsætning. Enheder bliver automatisk konfigureret og opsat uanset hvor medarbejderen er henne. Det gør at du nemt og hurtigt kan onboarde nye medarbejdere.

Central styring

Du har det fulde overblik over alle virksomhedens enheder, brugere, rettigheder, applikationer, sikkerhed og meget mere.

Styring af rettigheder og politikker

Har I opdateringer i rettigheder og politikker, kan I nemt udrulle opdateringer til alle nemt og sikkert.

Overblik over sikkerheden

Du kan kontrollere at data og enheder er beskyttede og sikkerhedsmæssigt opdateret. Du har mulighed for at slette indhold på enheder, som er blevet stjålet eller er forsvundet på anden vis forsvundet.

Læs cases om Intune fra forskellige brancher

Entreprenørvirksomheden

Zøllner er en entreprenørvirksomhed, hvilket vil sige, at mange af deres enheder er ude i landet og består hovedsageligt af mobiltelefoner. For at sikre en løsning, hvor support og drift kan gøres nemt uanset hvor du er henne, var Intune oplagt, da der hele tiden kan holdes styr på enhederne samtidig med at sikkerheden er sikret. Læs mere om hvordan vi hjalp Zøllner med flytning af deres IT til ny lokation og i skyen på blot 20 dage.

Softwarevirksomheden

Vores kunde, en international software virksomhed, havde grundet deres hurtige ekspansion, et behov for at opgradere deres IT-system og optimere deres governance. For at effektivisere deres onboarding til fordel for deres medarbejder og forretningen samt bevare fuldt overblik over alle deres enheder i ind- og udland, implementererede M Networks Microsoft Intune og Avepoint cloud backup, der sikrede OrderYoYo de rette redskaber til en virksomhed i vækst og et sikkerhedsniveau, der passede til deres virksomhedsstruktur og behov.

INTUNE TIL SMÅ OG STORE VIRKSOMHEDER

Mange større virksomheder bruger administrativt tunge og dyre løsninger for at styre og have kontrol over enhederne. Microsoft har derfor lavet denne Intune løsning, så også mindre virksomheder kan drage nytte af at centralisere styringen, og endda uden at gå på kompromis med sikkerhed og kontrol over enhederne. Men løsningen er ikke kun forbeholdt mindre virksomheder. Alle virksomheder – store som små, kan benytte Intune og få glæde af alle fordelene. Nogle virksomheder har i forvejen et værktøj til udrulning af software, men med Intune tilføjes der muligheder for at styre rettigheder og sikkerhed på en nemmere måde. Når man kombinerer det med muligheden for at kunne starte en maskine op, uanset hvor maskinen er, og få denne konfigureret automatisk, har du en funktion, som alle virksomheder kan bruge.

Intune
Proces

PROCES

Hvis Intune er noget for dig, foreslår vi at gennemgå jeres licenser, så vi sikrer, at du ikke betaler for licenser og software som du ikke har brug. Dernæst går vi i gang med at lave den Intune løsning, som passer til netop jeres virksomhed. Processen er den samme uanset hvilken virksomhed det er og foregår helt overordnet sådan her:

1) Planlægning

For at komme sikkert i mål, laves der inden opstart en detaljeret planlægning af projektet.

2) Tekniske forudsætninger

Første punkt er at sikre adgang til eksisterende portaler og at de pågældende licenser er til rådighed.

3) Brugere

Opsætning af brugergruppe, så det bliver nemmere at tilføje og fjerne brugere og rettigheder. I forbindelse med dette laves der også guides som skal følges ved oprettelse, ændring og sletning af brugere. Fremover vil det være dette der styrer hvilke applikationer og rettigheder brugerne skal have.

4) Enheder, applikationer, licenser osv.

Enheder konfigureres og applikationer klargøres så brugerne får adgang til de ting som der er behov for.

5) Organisatorisk implementering

Vi tilpasser formatet virksomheden, men typisk klæder vi organisationen på ved at afholde en workshop. Her gennemgår vi den løsning vi er kommet frem til.

ER INTUNE NOGET FOR JER?

Kontakt os endelig og lad os tage en snak om hvordan Intune kan gavne jeres forretning. Du kan kontakte os via kontaktformularen, på telefon +45 7010 7005 eller e-mail info@mnetworks.dk.

  privatlivspolitik


  Kontakt os på:

  +45 7010 7005

  HENRIK HANSEN

  Senior Account Executive
  Har I brug for support?