WEBSHOP +45 7010 7005

Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks - trådløst netværk til mindre virksomheder

Har din virksomhed problemer med ustabilt trådløst netværk, der forstyrrer kollegaerne, og som resulterer i manglende overholdelse af deadlines?

Hos M Networks leverer vi trådløse netværksløsninger til VVS-virksomheder, boligkontorer og mindre advokatkontorer.

Med den erfaring, som vi har indhentet gennem årene, har vi udviklet en god forståelse for, hvordan virksomheder får optimeret deres trådløse netværk til eksekvering af daglige arbejdsopgaver.

Hvilket udbytte får din virksomhed med en Ubiquiti-løsning?

Ubiquiti er kendetegnet ved sin enkelthed i forhold til opsætning, udrulning og vedligeholdelse. Her er opsætningen færdiggjort i løbet af nogle få timer, hvorefter løsningen er klar til brug. Ubiquiti, der henvender sig til mindre kontormiljøer og private hjem, er et omkostningslavt produkt, som er nemt at drifte, og hvor accesspoints opdaterer sig selv.

Bør din Ubiquiti-løsning være cloud-baseret?

Her er svaret nej. På trods af, at cloud-løsninger generelt vinder frem, er det vores overbevisning, at en Ubiquiti-løsning bør være on premesis. Ubiquiti kan migreres til cloud via Amazon, hvilket dog gør løsningen dyrere.

Er Ubiquiti et unikt produkt i forhold til ydeevne og sikkerhed?

Her adskiller Ubiquiti sig ikke fra andre produkter. Fordelen ved Ubiquiti er som førnævnt produktets enkelthed, hvilket gør det ideelt for mindre virksomheder med et smalt it-budget, hvor der blot er behov for, at medarbejderne kan gøre brug af løsningen fra dag et.

Kontakt os på:

+45 7010 7005