Skip to main content

Certificeringer

Vi forpligter os til at levere den rigtige IT-løsning til hver enkelt kunde. Det indebærer bl.a., at vi konsekvent holder os opdaterede gennem uddannelse og certificeringer.

MICROSOFT CERTIFIED PARTNER

Som Microsoft Certified Partner har vi adgang til Microsofts supportsystem og adgang til Microsofts metoder for, hvordan de enkelte programmer opsættes og anvendes korrekt. Partnerprogrammet kræver, at vores konsulenter er certificerede i Microsofts programmer.

SILVER SMALL AND MIDMARKET CLOUD SOLUTIONS COMPETENCY

Silver Datacenter Competency er en kompetence indenfor Microsofts Certificeringsprogram. Denne kompetence opnås på baggrund af vores specialviden og certificering i forbindelse med design og implementering af løsninger baseret på Microsoft 365, Microsoft AZURE mv.

SILVER MIDMARKET SOLUTION PROVIDER COMPETENCY

Silver Midmarket Solution Provider Competency er en kompetence indenfor Microsofts Certificeringsprogram. Denne kompetence opnås på baggrund af vores specialviden og certificering i forbindelse med design og implementering af løsninger baseret på Microsoft Windows Server, Microsoft Hyper-V, Microsoft Exchange og Microsoft SQL Server, Microsoft 365, Microsoft AZURE mv.

SILVER MIDMARKET SOLUTION PROVIDER COMPETENCY

VEEAM partner programmet er en forudsætning for salg og leverance af VEEAMs backupprodukter. Certificeringen kræver certificerede konsulenter. Som partner har vi adgang til VEEAMs support og mulighed for sparring i forbindelse med design og opbygning af løsninger.

HP BUSINESS PARTNER

Partnerprogrammet giver adgang til HPs partnersupport og derved sikres det, at vore konsulenter besidder den kompetence, der skal til for at opbygge korrekte løsninger baseret på HPs infrastrukturkomponenter.

CISCO MERAKI

M Networks har i en årrække været Meraki-partner. Dette giver de bedst mulige priser, samt yderst solid erfaring og rådgivning indenfor implementering af Meraki Cloud-based netværksløsninger og infrastruktur.

SKYKICK PARTNER

M Networks’ Skykick partnerprogram sikrer dig de skarpeste priser og konsulenter på Skykick løsningen.

AZURE GULD PARTNER

M Networks er certificeret Azure guld partner, hvilket er en sikkerhed for, at vores konsulenter har de kompetencer der skal til, for at give den bedste hjælp og rådgivning om Azure.

Har I brug for support?